Total Pageviews

Friday, 1 March 2013

*pengsan

kalau kita dah tahu siapa jodoh kita, tak seronok lah kan?
sebab tu Allah gives a suprise for us.
mesti kita akan cakap, " la, tak sangka kau jodoh aku!" *pengsan :P

#pertemuan itu ada, tetapi jodoh tetap kekal sebagai rahsiaNya (",) - via Bercinta Selepas Nikah



Saturday, 23 February 2013

Projek memburu di Seoul Garden....

Bismillahirrahmanirrahim.. salam semua..

Huhu..actually hari sabtu (23/2/2013) adalah hari yang kami rancang untuk berpicnic di Port Dickson but ape yang jadi adalah on that day kesemua kami bertiga bangun lambat disebabkan malam tu tidur sangatlah lewat atas hal2 lain yang perlu disettlekan dulu..wuhuu..so...terpakse lah cancel percutian kami..aiceh.. tak lah bercuti cemane sangat pun..just plan nak g jenjalan and spend time together lah cam gitu..bukan ape, rasenye time inilah kot yang agak sesuai nanti semua dah busy dengan kelas, assignment, part time work..huu..disebabkan kegagalan plan yang dirancang, so kami pun mengambil keputusan untuk pergi memburu makanan yang sedap2.. so.. inilah hasilnya :

Lokasi: Seoul Garden, KL Festival City
Masa: 11.30am -3.30 pm


haha.. alang2 dah bayar mahal untuk sekali lunch, xkan ku sia2 kan masa yang ada dengan membantai habis kesemua makanan yang ada...hahahaa...antara hasil buruan,




 inilah wajah- wajah kegembiraan + kekenyangan
with my besties since the 1st year in IIUM until now.. n hopefully our friendship will never end.....

Aksi comel.. ehh tolong laa ye...:P

Well..can be said..hari ni sangat seronok sebab actually dah lame sangat kami bertiga x hang out sesame.. sbb masing2 ade kerje n busy dengan memacam lah! Alhamdulillah for today :) Love you both!!