Total Pageviews

Monday, 26 December 2011

last day arabic class level 3..aww2.. ;(

Hari ni hari terakhir kelas arab untuk level 3
sebelum makan2 n sambut hari jadi Ustaz Jamsuri kesayangan
kami kene jawab kuiz dulu.. sObs!
kuiz la sangat tapi boleh discuss.. hahaha..

okeyy.. lepas je kuiz, sume pergi terkam makanan !

 muka hepi dapat makan

 aku antara orang terakhir yang ambil makanan (mengalah =_=)

 hepi worh!

 posing dulu sebelum menjamu selera
sweet2 belaka deme nih


tarrraaaa! kami2 yang kiut nie membuat kejutan untuk ustaz
tengak tengak! muka ustaz sangat terharu.. sObs!
nk nangeh pun ada, nk senyum pun ada


 selamat hari jadi ustaz!

 dah kenyang melantak, bergambo pulak
#1

 #2

 #3 baru jadi
sayyy belacan!!!

 from left: nana, mawar, sukma, aku n azra
oh tudung pink tue fatin
dia x tahu kami tangkap gambar kalau x sure nak jgk

 tengak, aku dah kata

 sorang lagi kak yati, peace yawww!

 sorang lagi makhluk kak pah orang panggil, worh jaguh futsal u!

 budak baju oren tu cakap dia suka gambar nie
sebab muka dia nampak comel sangat
mulut muncung2 gittew u,

 gemuk dua duanya

 with nana.. orang perak kami nie tahu!

 ala nyibuk tol zizul nie, nak jugak!huh

 tengak! ade jer nak menyempit

sida, fatin &aku
semua dah berpunya
 sida 2 bf dia kat belakang..ooopps!

 preety girls are everywhere.

 with star uia

 senyum sikit.. comel comel dan comel
lantak lah nk perasan pun ape kau peduli

 ustaz pun nak.. control macho kat belakang

 aum2.

say belacan!!! 


bye bye u ols! jumpa next sem!
bukan same level eh, next level
 all the best for final! 
bittaufiq wannajah!! insyaAllah..

surely will miss all of you
such a wonderful moment this semester..
thanks! 

No comments:

Post a Comment